У априлу додела 900 станова за безбедњаке, 500 у Новом Саду

БЕОГРАД: Министар грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић изјавио је да ће у априлу бити додељени кључеви 900 станова запосленима у сектору безбедности у Новом Саду, Краљеву и Крагујевцу, а да се у Београду тренутно гради 1.000 станова за припаднике снага безбедности.
stanovi izgradnja
Фото: Tanjug (video)

Момировић је рекао да је за изградњу станова за припаднике служби безбедности издвојено 210 милиона евра у градовима широм Србије.

У априлу ће у Новом Саду бити додељено 500 станова, а у Краљеву и Крагујевцу пи 200 станова, рекао је Момировић у Скупштини Србије на питање шефа посланичке групе СПС Ђорђа Милићевића колико је држава издвојила за станове за припаднике снага безбедности, колико се станова гради и који је рок за завршетак радова.

Момировић је казао да се у Београду тренутно гради 1.000 станова и да се припремају још две парцеле за 2.200 станова.

Трудимо се да изведемо пројекте у свим градовима, градимо око 7.000 станова, уверен сам да ћемо успети да завршимо овај пројекат који је покренуо председник Александар Вучић, а чији је циљ да ниједан припадник служби безбедности нема нерешено стамбено питање, рекао је Момировић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести