У Шимановцима ниче логистички центар на 17.000 квадрата

ПЕЋИНЦИ: У Индустријској зони у Шимановцима компанија КЛП почела је изградњу модерног логистичког центра.
simanovci logisticki centar
Фото: pecinci.org

Та компанија се бави изградњом објеката за сопствене потребе и рентирањем изграђеног простора за потребе трећих лица, а модеран логистички центар на 17.000 квадратних метара биће завршен у мају наредне године.

По речима директора КЛП-а Драгана Бркића, на 17.000 квадратних метара биће више објеката „класе А” за савремене индустријске објекте, изузетно комфорна саобраћајница и више од 130 паркинг-места.

За ту парцелу нас је определила пре свега њена локација – с апсекта запослених постоји градски превоз, линија која повезује општину Пећинци и Београд такође је у непосредној близини насељеног места, наглашава Бркић и додаје да је ту је и близина ауто-пута Е-70. Логистички центар ће се бити уз сам ауто-пут, што је будућим закупцима од примарног значаја.

Добра сарадња и безрезервна подршка пећиначке општине свакако је, како наглашава, битан разлог за избор управо те парцеле за изградњу логистичког центра, пре свега, процедура добијања грађевинске дозволе, која је изузетно брза, али и подршка приликом извођења самих радова на изградњи.

Топле препоруке будућим инвеститорима, а сви позитивни коментари инвеститора отварају неке нове приче за неке нове инвеститоре, истакао је Бркић.

Фото: pecinci.org

Инвеститорима у пећиначкој општини, осим ефикасне општинске управе, логистичку подршку пружају и Агенција за развој општине Пећинци и Канцеларија за локални и економски развој, објашњава председник те локалне самоуправе Жељко Трбовић.

Како додаје, та установа пружа инвеститорима логистичку подршку од првог контакта до коначне реализације инвестиције.

Љ. М.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести