Узми рачун и победи 2020: Добитница стана из Матарушке Бање

БЕОГРАД: Пет аутомобила "фијат 500Л" и стан у Београду додељени су вечерас у новом извлачењу другог круга наградне игре "Узми рачун и победи 2020".
Наградна игра Узми рачун и победи 2020.  Фото: РТС
Фото: Наградна игра Узми рачун и победи 2020. Фото: РТС

Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добила је Мирјана Вујовиц из Матарушке Бање.

Глумац Марко Васиљевиц извукао је срецне добитнике наградне игре "Узми рацун и победи 2020" у студију Радио-телевизије Србије у Кошутњаку, из базена са 9.335.989 пристиглих коверата.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Мирјана Ојданиц Драгаш из Београда, Данијела Малешевић из Ваљева, Бранислава Настасић из Ресника, Радомир Малетиц из Велике Плане и Аница Ивановиц са Новог Београда.

Извлачење је пратила Комисија чији су чланови Владица Милорадовић из Пореске управе Министарства финансија, Ненад Петровић из НБС, Драгослав Глишовић, такође из Пореске управе, Ирена Раковић из Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Јелена Гавриловић из Министарства финансија.

У претходном извлачењу, одржаном прошле суботе, највреднију награду добила је Јелена Обрадовић из Београда.

Све коверте које су послате прошле године равноправно учествују у извлацењу награда.

Влада Србије подсећа грађане да је учешце у игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити улазак у пословнице поште.

Игра се формално приређује у два круга - у току је други круг, док је први трајао од 15. новембра до 26. децембра 2020.

У сваком извлачењу биће додељено по пет аутомобила "фијат 500Л" и по један стан у Београду, и то у насељу Земунске капије, док ће 27. фебруара бити додељен стан у Београду на води.

Услови уцешћа и правила наградне игре, коју организује Влада уз подршку НАЛЕД-а, слични су као и у издањима претходних година.

Право уцешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рацуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

Наградна игра се организује у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести