Ер Србија: Новогодишњи попусти за чак 38 дестинација

БЕОГРАД: Од понедељка, 25. новембра, Ер Србија нуди карте по сниженим ценама за чак 38 дестинација, а ова специјална новогодишња понуда авио-карата важи до 9. децембра и односи се на путовања од 13. јануара до 15. јуна 2020. године.
er srbija avion
Фото: Tanjug (R. Prelić, ilustracija)

За 99 евра путници могу да купе повратне карте за Брисел, Букурешт, Дубровник, Франкфурт, Ларнаку, Љубљану, Ријеку, Сарајево, Скопље, Сплит, Тирану, Беч, Загреб и Цирих, саопштено је из Ер Србија.

Према њиховим речима карте за Диселдорф, Рим и Софију коштају од 109 евра, Амстердам, Кијев, Солун и Штутгарт од 119 евра, а за Милано и Венецију већ од 129 евра.

Празнична понуда националне авио-компаније обухвата велики број атрактивних дестинација, а осим директних, путницима су на располагању и летови са преседањем, уз цене повратних карата почев од 109 евра.

Због сезоне празника желели смо нашим путницима да пружимо прилику да себе и драге особе обрадују највреднијим поклоном - путовањима. Специјална новогодишња акција Ер Србије омогућава им да, на измаку старе, испланирају путовања у првој половини нове године и то по изузетно повољним ценама, изјавио је директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије Јиржи Марек.

Куповина авио-карата, у оквиру празничне промотивне понуде, могућа је преко интернет сајта аирсербиа.цом, затим позивањем бесплатног броја Контакт центра 0800 111 528 за позиве из Србије, односно +381. 11.311.21.23 за позиве из иностранства.

Карте се такође могу купити и преко овлашћених туристичких агената или у београдским пословницама Ер Србије које се налазе на Аеродрому Никола Тесла, Булевару краља Александра 17 и у улици Јурија Гагарина 12, наводи овај авио-превозник.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести