Ер Србија: С "пропусницом за лет" уштеда и до 50 одсто

БЕОГРАД: Ер Србија је покренула пројекат под називом "Flight Pass " (Пропусница за лет) како би путницима омогућила да по најповољнијим ценама уплате више летова унапред.
Er Srbija
Фото: Танјуг/видео

Куповином пропуснице за лет путем званичног сајта националне авио-компаније, путници могу остварити уштеду и до 50 одсто, прављењем своје персонализоване групе унапред плаћених летова, наводи се у саопштењу Ер Србије.

Нови концепт омогућава куповину минимум четири авио-карте унапред са загарантованом ценом и дестинацијом, а које се могу искористити кад год путницима одговара, што представља значајну погодност, нарочито за компаније.

Пропусницу за лет путник може делити и са члановима породице и пријатељима, а додатну предност представља могућност плаћања у ратама.

Потребе наших путника представљају приоритет којим се водимо у пословању па смо желели да им пружимо слободу да сами креирају понуду која им највише одговара. Куповином већег броја пропусница, у прилици су да остваре и виши ниво уштеде, каже Зоран Радосављевић, виши менаџер путничких и дистрибуционих система Ер Србије.

Додаје да ће Ер Србија, као и до сада, наставити да ради на томе да путницима увек пружи више и да креира за њих додатне вредности.

Приликом куповине пропуснице за лет, путник може да бира између једне или више груписаних дестинација, економске или бизнис класе, “Light”, “Standard” или “Comfort” тарифе, датума путовања са или без рестрикција, као и бројних других параметара.

Пропусница за лет може да важи за највише 30 путника, и то минимално за четири, а максимално за 100 путовања.

Увођењем активације "Пропусница за лет", Ер Србија је стала раме уз раме са водећим светским авио-компанијама попут Бритиш ервејза, Ер Франса и других које својим путницима нуде услуге овог типа, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести