Почиње нови циклус наградне игре Узми рачун и победи

БЕОГРАД: За нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи - 2018" грађани ће од сутра моћи да почну са слањем фискалних рачуна и слипова, а прво извлачење награда биће у марту.
fiskalni racun tanjug
Фото: Tanjug

Како је на конференцији за новинаре на којој је најављен почетак наградне игре , којој су присиствовали премијерка Ана Брнабић и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, важиће иста правила као и у претходном циклусу наградне игре, а промена је што коверте за слање рачуна више неће бити типске већ ће грађани моћи да шаљу коверте у различитим форматима.

Као и претходни пут у коверти је потребно да буде 10 фискалних рачуна или 10 слипова, са најмањим износом по рачуну или слипу од 100 динара.
Када је у питању наградни фонд, биће дуплиран у односу на претходни, када је био  135 милиона динара, а игра ће се одвијати у два циклуса, те ће и дуже трајати.

Такође, сада ће директни приређивач награде игре бити Влада Србије. 
Учесници конференције навели су да су рачуни који могу "учествовати" у наградној игри они од првог јануара ове године, да ће поштарина бити бесплатна, а као и претходног пута у наградној игри не могу да учествују малолетна лица.

Премијерка је на представљању игре "Узми рачун и победи - 2018" истакла да су претходна и ова година одређене као године борбе против сиве економије, те навела да је током претходне године направљено неколико значајних корака у тој борби.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести