Представљена нова "греб-греб срећка"- премија 2,1 милион

БЕОГРАД: Државна лутрија Србије представила је вечерас код Небојшине куле у Београду нову срећку "3 x срећа већа", чија је главна премија 2,1 милион динара, а фонд добитака износи 159.210 динара.
Greb-greb srećka Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

"Ово је прва срећка на нашем тржишту са мултипликатором где можете да увећате сваки добитак три пута", каже за Тањуг директор маркетинга и продаје Државне лутрије Србије Марко Радовић и додаје да је као мотив на "греб картици" изабран балон.

Он каже да је тираж срећке три милиона примерака, а да је укупно око 850 хиљада добитних срећака.Прилику да лете балоном, који је изабаран као симбол "греб-греб срећке", и да доживе залазак сунца у Београду имали су представници медија и пријатељи Државне лутрије Србије. 

Присутни су били у прилици и да се опробају у куглању, али и набацивању обруча на чуњеве, као и да окушају срећу и да огребу своју премију. 

У Државној лутрији кажу да се срећка ,"3 x срећа већа" може купити на једном од 2,000 продајних места широм Србије по цени од 80 динара, а да од сваке купљене срећке део средстава одлази у хуманитарне сврхе.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести