Супер понуда новог кабловског оператера Супернова

Од априла месеца лансиран је нови бренд на кабловском небу Србије, *supernova. Најбоља препорука да постанете и ви део ове породице која већ броји више од 300.000 чланова свакако је најкомплетнија понуда телевизијског садржаја у Србији по врло повољним ценама.
1

Више од 260 телевизијских и радио канала, од чега 50 у врхунском, HD формату, интернет брзине до 120 Mb/s те фиксна телефонија са неограниченим позивима ка свим мтс фиксним и мобилним бројевима најбољи су аргумент који ће вас уверити да постанете део растуће породице *supernova.

Све нове кориснике који се одлуче за *супернова пакете очекује атрактивна промоција - шест месеци у току којих ће њихова претплата износити један динар месечно.

Љубитељи спорта и најбољег серијског садржаја препознаће у понуди *supernova оно што су одувек желели од свог оператора. Свеобухватна понуда спортских канала у *supernova домове ће донети најбољи фудбал, кошарку и тркачке спортове, док ће вас садржаји канала СуперСтар ТВ и Fox уверити да је домаћа продукција у рангу холивудске. Супернова је бренд инспирисан свакодневним животом и у њега жели да унесе оптимизам и што више доброг садржаја.

Више од 60 градова и општина у Војводини и Србији, део су сазвежђа супернове и позивамо све Војвођане да се придруже галаксији сјајних услуга.

Направи супер избор!

(Рекламни текст)

 

EUR/RSD 117.5896
Најновије вести