Одобрено пола милијарде динара за кредите

Директор Развојног фонда Војводине Горан Савић саопштио је да је у 2017. години укупно одобрено 455.984.744. динара кредита, кроз 79 појединачних захтева.

„Доношењем нових услова и нових конкурсних линија, сасвим сигурно смо привредницима и пољопривредницима омогућили повољнији облик финансијског кредитирања и тиме подстакли развој домаће привреде.

Заинтересованост је знатно повећана, што показује податак да смо у 2017. години одобрили више новца него што је то био случај у претходне четири године”, наводи се у саопштењу директора Развојног фонда АПВ.

Тренутно постоји отворено осам кредитних линија

Позивају се сви пољопривредници и привредници који послују у Војводини да прате конкурсе Развојног фонда АПВ и тако себи омогуће најповољније облике финансирања и најбоље услове који се тренутно могу наћи на домаћем финансијском тржишту.

Тренутно постоји отворено осам кредитних линија, од којих су три за развој привреде, три за развој пољопривреде, једна за претфинансирање европских и билатералних пројеката и једна за инвестиционо опремање радних, пословних и агроиндустријских зона кроз суфинансирање с локалним самоуправама.  

А. С.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести