Отворена експозитура Банке Поштанска штедионица у Апатину

АПАТИН: Банка Поштанска штедионица отворила је данас у Апатину јубиларну, 160. експозитуру, у оквиру акције "Још ближе вама".
1
Фото: Youtube Printscreen

Председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица, Бојан Кекић, на отварању нове пословнице говорио је о Дина картици, новој услузи Банке која је настала на иницијативу Народне банке Србије.

"Банка Поштанска штедионица, у сарадњи са НБС пласирала је нови производ, а то је Дина пословна картица, то је картица коју има већина наших штедиша. Са њом ће моћи сви корисници и власници текућих рачуна на шест месечних рата без камате да купују производе у великим трговинским ланцима", рекао је Кекић.

Најавио је да ће се та нова услуга Банке до јуна наћи у свим градовима и многим другим трговинским ланцима.

Кекић каже да се у последње време доста говори о укидању чекова, те је нагласио да Банка Поштанска штедионица неће прекинути да ради са чековима, јер чекови Поштанске у Србији имају најнижу накакнаду за преузимање.

"Банка је оријентисана према становништву и зато ће задржати чекове као начин плаћања. У том делу смо најлибералнији од свих банака на територији Србије и тиме показујемо и да смо друштвено одговорна компанија", указао је Кекић.

Поздравио је отварање нове пословнице у Апатину и истакао да ће она представљати успех ако се број клијената из дана у дан повећава, а Банка ће се као и до сада трудити, како каже, да пружи квалитетне услуге.

Десимир Блашковиц, директор регионалног центра Нови Сад, изјавио је да је експозитура у Апатину 43. на територији Војводине, а 160. у Србији.

Блашковић је навео да је Банка у последње две године отворила 17 нових пословница.

"Крајњи циљ Банке је да буде присутна и доступна у свим градовима и општинама, а у наредном периоду настављамо са ширењем пословне мреже", рекао је Блашковић и најавио нова отварања у Инђији, Кули и Сремским Карловцима.

"Тако развијену пословну мрежу Банка Поштанска штедионица прати својом богатом понудом банкарских производа и услуга, у шта ће се од данас уверити грађани и привредници Апатина, како 1.400 постојећих клијената, тако и будући клијенти", каже Блашковић.

Председник општине Апатин, Милан Шкрбић, осврнуо се на период почетком 2000. година, када су биле актуелне акције Апатинске пиваре.

"Многе банке су се поставиле овде и ми смо у овом малом лепом граду имали у једном моменту 14 банака, али нисмо имали ниједну српску банку", указао је Шкрбић.

Каже да од данас Апатин има праву српску банку која се на домаћем тржишту доказала и која ће јачати онолико колико јој грађани буду дали поверење.

Малишани испред новоотворене експозитуре у Апатину направили су и изложбу касица од различитих материјала, украса и облика, а све идеје Поштанска штедионица наградила је вредним наградама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести