Онлајн Пољопривредни сајам од 14. до 18. децембра

НОВИ САД: Међународни пољопривредни сајам, ове године у онлајн издању, биће организован од 14. до 18. децембра, а грађани ће моћи да прате манифестацију путем сајта на www.expoonline.rs.
Novosadski sajam/S. Susnjevic
Фото: Dnevnik.rs

Како је саопштила ПР служба Новосадског сајма, пријавило се више од 130 излагача из земље и иностранства, који ће понудити производе и услуге у области пољопривреде, а припремљени су попусти и сајамске акције, и једино што ће бити потребно је да се посетиоци бесплатно региструју.

Комуникација између излагача и посетилаца омогућена је видео или аудио позивом, мејлом или четом.

Поред тога, пословна публика ће моћи да иницира састанак са сваким од излагача, који ће бити одржан у реалном времену, у унапред договореном термину.

Поклон игра неће изостати ни у онлајн издању.

"Власник профила чија објава буде највише пута подељена на Фејсбуку добиће на поклон - тракторску косачицу Џон Дир X350Р, дародавца KITE DOO", прецизирали су организатори.

На Националној изложби стоке биће представљено више од 150 грла говеда, коња, оваца и свиња, које излаже више од 30 одгајивача из Србије.

Исто толико компанија и индивидуалних произвођача представиће своје производе и услуге за које су добили шампионске пехаре на оцењивању квалитета „Најбољи у 2020“.

Конгресни сегмент, који обухвата конференције и стручне скупове, такође се организује онлајн на платформи expoonline.rs.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести