Србија међу 5.000 туристичких дестинација на сајму у Лондону

ЛОНДОН/БЕОГРАД: Србија се и ове године представља, раме уз раме са 5.000 светских туристичких дестинација, на светском сајму туризма ''''Ворлд Травел Маркет'''' (ВТМ) 2017, који се одржава од 6. до 8. новембра у Лондону, саопштила је Туристичка организација Србије (ТОС).
1
Фото: Tanjug

Овај водећи пословни сајам глобалне туристичке индустрије генерише више од 2,8 хиљада милијарди фунти вредности пословних уговора у светској туристичкој индустрији и већ 37 година заредом привлачи посленике из светске туристичке привреде.

Представници највећих светских туроператора, као што су Регент Холидаyс из Велике Британије, Травел Аноун, Егзодус и "Томас Кук", показали су велико интересовање за Србију као туристичку дестинацију.

О пажњи коју је привукла туристичка понуда Србије сведочи и чињеница да је директорка ТОС-а Марија Лабовић већ првог дана сајма дала интервју Травел Цханнел-у, а заказани су и интервјуи са великим медијским кућама попут магазина Травел Викли, Фуд анд Травел магазине, Саилинг Травел Магазине и телевизија Би-Би-Си, Натионал Географик, итд.

Целокупну туристичку понуду на штанду ТОС-а представили су глобалним туристичким професионалцима: Атомска бања, ЈП за развој планинског туризма "Стара планина'''', МК Моунтаин Ресорт, Лифе Десигн Хотел, туроператори Сербиа тоур оператор, Глоб Метрополитен Тоурс, Омни тоурс, Туристичка организација Нови Сад, Туристичка организација Војводине и Туристичка организација Београда, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести