Српски МТЕЛ Аустрија стигао до 50 хиљада корисника

БЕЧ: Српски оператер мобилне телефоније у Аустрији, МТЕЛ, за непуне три године пословања, квалитетом и пре свега "ромингом као код куће", стигао је до 50.000 корисника.
austrija
Фото: pixabay.com

Једина српска државна инвестиција у "алпској републици", сваког дана повећава број задовољних корисника, истиче за Тањуг директор МТЕЛ Аустриа Наталија Јегдић.

"Радује ме што су корисници задовољни услугама које нудимо. Сви који су пробали уверили су се у квалитет и цену. Расту броја корисника од 50.000 највише је допринела препорука, што "од уста до уста" што путем друштвених мрежа", казала је она.

Такође, изразила је задовољство што готово да нема корисника који напуштају МТЕЛ и што је проценат жалби минималан.

Најважнија предност МТЕЛ Аустриа, која користи најквалитетнију мрежу мобилне телефоније у Аустрији А1, је безбрижна комуникација у завичају.

МТЕЛ Аустриа корисници немају додатне трошкове за коришћење мобилног телефона у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

"Уз МТЕЛ, трошкови телефонског рачуна наших корисника су сведени на минимум", додаје Јегдић истичући да је компанија посебно поносна на око 10.000 постпејд корисника.

МТЕЛ Аустриа непрестано ради на развоју својих услуга и дд почетка октобра МТЕЛ ће понудити И услугу кабловске телевизије преко интернета, а ради на томе да корисницима понуди и услугу интернета, указала је Јегдић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести