Супернова понуда за целу породицу и све генерације

Понуда новог кабловског оператора Супернова креирана је тако да задовољи потребе различитих генерација и свих чланова породице. За најмлађе, али и све оне који имају потребу за интернетом великог протока, на располагању је интернет брзине и до 120 Мб/с.
1
Фото: Промо

Ова брзина омогућава неометано коришћење интернета на више уређаја истовремено, чак и у ситуацијама када су корисници врло захтевни.

Љубитељима најбољих серија и филмова, али и онима који не могу без преноса утакмица омиљених клубова на располагању је најкомплетнија понуда телевизијског садржаја са више од 260 телевизијских и радио канала међу којима и канали са најбољим домаћим и светским серијама СуперСтар ТВ, Fox и HBO. И док жене уживају у љубавним филмовима, мушкарце од најбоље понуде спортских канала дели само дозвола супруге да промене програм. Или још један телевизор, јер Супернова свим корисницима пакета услуга омогућава гледање програма на више уређаја.

Баке и деке који не мењајући своје добре навике желе да дугим разговорима фиксним телефоном одрже контакт међу пријатељима и члановима породице у Супернова пакетима очекује неограничен број минута ка свим мтс корисницима без обзира да ли су они у мобилној или фиксној мрежи, као и додатних 150 бесплатних минута ка свим другим фиксним мрежама.

И док различите генерације и сви чланови породице имају своју омиљену Супернова услугу, нешто им је заједничко – уштеда коју ће остварити сви нови корисници пакета услуга Супернова јер ће током првих шест месеци њихова претплата износити 1 динар месечно. Уштеду можете израчунати и сами, а одлуку како ћете тај новац употребити мораћете да донесете са укућанима.

(Огласни текст)

Фото: Промо

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести