Економија - Новчаник

Економија / Новчаник Сутрашњи курс динара 117,58 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5830 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар стабилан, курс сутра 117,58
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5802 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар у уторак без промене, курс 117,58
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5801 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник НБС: Курс динара у понедељак 117,5848
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак 117,5848 динара за евро, што је незнатна промена у односу на петак, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Како најјефтиније прегрмети грејну сезону, огревно дрво најповољније
НОВИ САД: Грејна сезона и званично је почела, а у многим домовима већ неколико дана је топло, било да се они загревају преко даљиских система грејања, било коришћењем неког другог енергента.
Економија / Новчаник Мали: ММФ дао зелено светло за повећање плата у јавном сектору
БЕОГРАД: Међународни монетарни фонд дао је зелено светло за повећање плата у јавном сектору од 1. јануара, изјавио је министар финансија Синиша Мали.
Економија / Новчаник Средњи курс динара 15. октобра 117,57
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 15. октобра, 117,57 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник У Србији мања потрошња горива - нема разлога за веће цене
БЕОГРАД: Потрошња горива у Србији је ове године опала за десетак процената, а цена нафте се стабилизовала и не треба очекивати промене цене горива, рекао је генерални секретар Удружења нафтних компанија Србије Томислав Мићовић.
Економија / Новчаник Исплата посебне новчане накнаде за септембар
БЕОГРАД: Данас се исплаћује посебна новчана накнада за септембар 2020. године, саопштила је Национална служба за запошљавање.
Економија / Новчаник Курс динара у среду 14. октобра 117,58
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у среду 14. октобра 117,58 динара за евро, што је незнатна промена у односу на уторак, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Топлане греју по лањској цени
НОВИ САД: Министар рударства и енергетике Александар Антић рекао је да су у 60 градова и општина широм Србије системи спремни за почетак грејне сезоне. По његовим речима, од јуче су у готово свим срединама кренуле топле пробе, а цена грејања ове године остаје иста.
Економија / Новчаник Курс динара у понедељак 117,5836 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 12. октобра, 117,5836 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Сутрашњи курс динара према евру 117,5864
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5864 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар стабилан, курс сутра 117,5651 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5651 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Динар без промене, курс сутра 117,5727
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5727 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Како до достојанственог рада и бољих плата у Србији
БЕОГРАД: До достојанственог рада од кога се нормално живи и породици обезбеђује егзистенција проћи ће још пуно времена, али се за њега треба свакодневно борити, речено је на данас одржаној конференцији "Достојанствен рад у условима пандемије".
Економија / Новчаник Средњи курс динара сутра 117,5678 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,5678 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Курс динара у понедељак 5. октобра 117,57
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 5.октобра, 117,57 динара за евро, што је незнатна промена у односу на петак 2. октобра, објавила је Народна банка Србије
Економија / Новчаник Плата зависи од тога шта се ради, али и где се ради
НОВИ САД: Просечна јулска плата у Србији била је 60.029 динара и та цифра јасно говори да огроман броја запослених зарађује далеко мање од тог износа него што је оних чије су зараде више од просека. Истовремено, потпуно је јасно и да је за висину плате важније где се и на којем радном месту ради, а не шта се ради и да се, чак и уз исту струку и степен образовања, зараде значајно разликују.
Економија / Новчаник Курс динара према евру 1. октобра 117,57
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у четвртак 1. октобра 117,57 динара за евро, што је незнатна промена у односу на 30. септембар, објавила је Народна банка Србије.
EUR/RSD 117.5802
Најновије вести