Психоактивне печурке заплењене и у Новом Саду

НОВИ САД: Код 25-годишњег држављанина Босне и Херцеговине, новосадска полиција је пронашла око 130 грама психоактивних печурки, 35 грама марихуане, амфетамин и дигиталну вагу за прецизно мерење.
policija, pixabay
Фото: pixabay.com

Наркотици су пронађењи у изнајмљеном стану који је користио осумњичени.

Против њега ће полиција поднети кривичну пријаву због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштено је из Полицијске управе Нови Сад.

Полиција је раније данас у насељу Вождовац у Београду пронашла код осумњиченог Ј.И. (38) 372 грама осушених халуциногених печурака запакованих у кесицама од по два грама као и три веће кесе ових печурака, мању количину новца различитих валута и дигиталну вагицу.

Ухапшен због продаје халуциногених печурака

БЕОГРАД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Ј. И. (36) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је данас МУП.

Полицијски службеници Полицијске станице Сурчин, у наставку акције на сузбијању наркотика, претресли су стан осумњиченог на Вождовцу и пронашли 372 грама осушених халуциногених печурака, запакованих у кесицама од по два грама, као и три веће кесе ових печурака, мању количину новца различитих валута и дигиталну вагицу.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести