Ужас у Каћу, после свађе са супругом, дигао руку на себе

Педесетшестогодишњи З. С. из Каћа обесио се у недељу увече, нешто после 21 час, у дворишту породичне куће у насељу Виногради.
policija
Фото: Tanjug/MUP, ilustracija

Према речима житеља Каћа, њих је јуче изненадила вест да је њихов суграђанин дигао руку на себе након сукоба са супругом. Како кажу, реч је о веома доброј и финој породици.

- Баш сам се шокирао када сам чуо. Ко зна која га је мука натерала на тај потез. Како причају по селу, ваљда се споречкао са супругом и, након свађе, само изашао у двориште и обесио се - каже саговорник "Дневника". 

- Сада свашта причају. Кажу да је у једном тренутку ножем кренуо ка жени и да га је ћерка спречила, али хајде ти знај шта је истина - прича један мештанин.

Иако су поједини медији пренели да је жена задобила повреде ножем по врату због чега је, наводно, завршила у КЦВ, према нашим информацијама, она није примљена у ту здравствену установу.

Како незванично сазнајемо, Хитна помоћ је била у породичној кући З. С., али само да констатује његову смрт. Он ће бити сахрањен данас на месном гробљу у Каћу.

Полиција је на лицу места извршила увиђај, а више детаља биће познато након истраге.

С. Х.

 

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести