Бајага и Инструктори, С.А.Р.С и Лет 3

Групе „Бајага и Инструктори”, „С.А.Р.С” и „Лет 3” наступиће на 14. Belgrade Beer Festu, који се одржава од 17. до 21. августа на Ушћу:

Једна од омиљених група свих генерација „Бајага и Инструктори”, бенд са богатом дискографијом и великим бројем хитова, биће звезде друге вечери фестивала 18. августа.

- Пошто ове године неће бити соло концерта Бајаге и Инструктора у Београду, Беер Фест је идеална прилика да се видимо са нашим фановима. Врло нам је битан тај наступ и спремамо изненађење, које наравно нећемо да откривамо - изјавио је Бајага.

Фанове нешто „тврђег”, алтернативног звука обрадоваће информација да је на списку регионалних учесника састав „Лет 3” из Хрватске. Контроверзни ријечки рокери су током више деценија постојања, осим по бројним хитовима, постали познати и по провокативним наступима. Састав „Лет 3” се након дужег периода враћа у Београд, где су увек давали свој максимум.

Претпоследње вечери фестивала, 20. августа, наступиће миљеници београдске публике - група „С.А.Р.С”.

Публику очекују и већ најављени „Рудиментал”, „Дубиоза Колектив”, Масимо Савић, Влатко Стефановски, „Елементал”, а организатори ће ускоро објавити имена и осталих извођача.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести