Анимирана серија "Пафинс" импосибл на светским платформама

БЕОГРАД: Анимирани серијал "Пафинс импосибл" (Puffins Impossible), произведен у Србији са холивудским глумцем Џонијем депом који позајмљује глас главном јунаку, биће од сутра доступан публици на светским стриминг платформама Епл тиви (Apple Tv), Амазон прајм (Prime) и Гугл плеј (Google Play), саопштили су данас продуценти.
dzoni
Фото: Youtube Printscreen

"Милионски аудиторијум широм света биће у прилици да види 18 петоминутних епизода прве сезоне серијала, креираног и продуцираног у Србији. ''Пафинс импосибл'' је наставак популарног серијала ''Пафинс'' у ком такође глас и карактер главном јунаку Џонију Пафу позајмљује Деп" наводе продуценти.

Како је најављено, за домаћу публику ће на РТС и Телеком Србија каналима ускоро бити доступна весела и едукативна породична серија која прати авантуре јединствених суперхероја пет арктичких птица са супермоћима.

Серија се бави истовремено универзалним темама, као што су равноправност, толеранција и очување планете, наводе продуценти.

"Један од куриозитета је и то да су ствараоци из Србије у неке елементе сценарија интегрисали мотиве српског хумора и културе, што серијалу даје и аутентични печат наших стваралаца. Поред домаћих сценариста, у креирању серијала учествовали су и бројни локални уметници, међу којима су познати редитељи, композитори и други", наводи се у саопштењу.

"Пафинс импосибл" ради продуцентска компанија Јерволино енд Лејди Бакардие ентертејнмент, а стваран је у Јерволино студијима и продуциран у Аркејнџел (Archangel) Дигитал студију.

Серијал је подржало Министарство културе и информисања Србије.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести