Балканска међа расплакала московску публику (видео)

БЕОГРАД: Филм "Балканска међа", која ће београдска публика видети у уторак, 19. марта у Сава центру и одмах након тога у биоскопима, синоћ је премијерно приказан у Москви, на свечаној премијери пред више од 2.000 гледалаца у две пуне дворане.
Balkanska medja/Fonet
Фото: FoNet

"Премијера је прошла фантастично, људи су излазили уплакани из сале", каже глумац и копродуцент Милош Биковић, који се у друштву бројне глумачке екипе из Србије, поклонио московској публици. 

Свечаној премијери присуствовале су бројне личности из јавног и политичког живота Русије, на челу са Министром културе Владимиром Мединским, глумцем Сергејем Безруковим, као и Јуријскепајев Куровим, учесником у акцији на аеродрому Слатина, 1999. године у Приштини, којом се филм бави.

"Руски медији пишу позитивно о филму и прогнозе о гледаности су најбоље. Продата су филмска права у чак 35 земаља", открива Биковић који је задовољан првим реакцијама публике. 

Фото: Balkanska medja/Fonet

Биковић открива да му је драго што ће управо овим филмом, који је добар пример копродукције, наши глумци отворити себи врата у Русији. 

Фото: Balkanska medja/Fonet
EUR/RSD 117.1776
Најновије вести