Бранка Катић у новом „Кингсмен“ филму

БЕОГРАД: Српска глумица Бранка Катић појавиће се у филму "The King's Men: Почетак" чије би приказивање у српским биоскопима требало да почне 23. децембра, саопштио је дистрибутер Мегаком филм.
b
Фото: MCF Film, promo

Како је најављено, Катић игра Александру Фјодоровну, супругу последњег руског цара Николаја Другог, у шпијунском филму епохе који као трећи из фrаншизе "Кингсмен" претходи дешавањима из "Кингсман: Тајна служба" (2014) и "Кингсман: Златни круг" (2017).

Редитељ и сценариста "The King's Men: Почетак" Метју Вон истиче да је нови "филм заправо прича о настанку, ово је основа франшизе Кингсман".

Филм нас враћа у период Првог светског рата и објашњава настанак тајновите и добро скројеним оделом опремљене обавештајне агенције. Један човек и његов помоћник су у трци с временом како би зауставили најопасније злочинце у историји који прете да униште животе милиона људи, каже се у саопштењу.

У новом филму Рејф Фајнс игра Војводу од Оксфорда који обучава младића Конрада (Харис Дикинсон), док надређеног и искусног генерала Киченера игра Чарлс Денс. Играју и Џема Атертон, Рис Ифанс као Распућин, а поред њега су лоши момци и Стенли Тучи и Данијел Брул.

Постоје справице, хумор, акција и фантастични зликовци, рекао је Фајнс.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести