Бредли Купер говорио о свом  редитељском првенцу „Звезда је рођена“

 “Звезда је рођена” и даље пуни новинске ступце, али и биоскопске сале широм света, пише ЦДМ.
d
Фото: Youtube Printscreen

Људи су углавном пријатно изненађени глумом певачице и главне глумице Лејди Гаге и њеног партнера Бредлија Купера који је режирао ово остварење.

Он је објаснио која га је идеја водила.

“Желио сам да створим причу о двоје људи који се заиста воле. У њиховој вези нема неверства, а опет је тешка. Желио сам да испричам причу о стварима са којима се сусрећемо у детинству и како оне утичу на нас када одрастемо. Хтио сам да испитам како долазимо до свог гласа. “Звезда је рођена” био је савршен алат за то. То што два главна лика певају, спречило ме је да будем неаутентичан. Не можете да певате и лажете. Немогуће је јер глас је прво што губите када нисте начисто сами са собом”, објашњава Бредли додајући да је желио да Ели и Џексон буду певачи тј. да кроз певање изразе себе.

Славни холивудски заводник, којем је “Звезда је рођена” редитељски деби, рекао је и да није било лако наћи одговарајући израз за музичара Џексона Мејна, главног лика у филму који је склон пороцима.

“Истраживао сам све док нисам нашао Џексонов израз. Размишљао сам о многим правцима, али не толико гитарски оријентисаним. Скоро као Колдплеј, а касније је било мало више гранџ. Касније смо дошли до кантрија. Морао сам да проведем сате и сате свирајући и певајући у подруму са Лукасом Нелсоном”, рекао је Бредли и додао да је створио Мејна да изгледа “онако како би сваки мушкарац желио да изгледа, али је у суштини тринаестогодишње дете”.

Бредли и Гага ће вероватно на додјели Оскара наредне године у фебруару извести саундрек из филма “Shallow”, а већ сада им многи прогнозирају номинације, па чак и освајање главне награде.

На америчким благајнама филм је зарадио око 200 милиона долара уз додатник 160 широм света.

Премијеру је имао на Филмском фестивалу у Венецији.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести