Де Ниро: Волео бих да глумим гувернера Њујорка

МАЈАМИ: Један од најистакнутијих америчких и светскх глумаца Роберт Де Ниро рекао је да би желело ако би се икада снимао филм о пандемији корона вируса да игра гувернера Њујрока Ендруја Комоа.
de niro
Фото: Youtube Printscreen

"Куомо ради управо оно што би требало да ради председник", рекао је Де Ниро гостујући виртулено у емисији "Касни шоу" када га је домаћин питао коју би улогу волео да има када би се снимао филм о пандемији.

Де Ниро (76) је рекао да може да замисли гувернера Њујорка у Овалном кабинету, али је и додао да подржава Џоа Бајдена у председницкој трци 2020. године.

Глумац је изнео критике на рачун Трамповог одговора на епидемију.

"Било је много, много упозорења и пропуста и сада сви то плацћамо. Било би лоше, можда на неки начин, али никада овако", рекла је звезда Ирца, Скорсезаовог гангстерског филма који траје три сата и 29 минута, сниманог на 117 различитих локација, уз буџет од 160 милиона долара.

Медији у Њујорку су раније писали да је Куомо због огромног залагања у борби против падемијие виђен као председнички кандидата на наредним изборима.

У држави Њујорк позитивно је 323.978 људи док их је умрло 25.623. У САД заражено је 1,24 милиона људи, а 74.800 људи је изгубило борбу са вирусом.

САД имају више од 320 милиона становника.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести