Џејмс Бонд никад неће бити женско

Барбара Броколи, извршна продуценткиња филмова о Џејмсу Бонду, изјавила је да улогу Агента 007 никад неће играти жена, пише НМЕ.
y
Фото: Youtube Printscreen

Броколи, која је скоро 25 година извршна продуценткиња серије филмова о најпознатијем тајном агенту на свету, срушила је снове многим мушкарцима када је изјавила да Џејмса Бонд никад неће играти жена.

"Бонд је мушкарац. То је искључиво мушка улога. Писан је за глумца и врло вероватно ће га у будућности играти само мушкарци", нагласила је.

У интервјуу који је дала за Гуардијан, Броколи је такође одговорила на савремене критике у којима се тврди да ће серија филмова о Џејмс Бонда изазвати бојкот феминисткиња. Упркос наводима, истакла је како популарни агент остаје мушко.

"Сценарио филмова о Бонду написан је 50-их година, тако да постоје одређене ствари у Бондовој ДНК, које се вероватно неће променити", објаснила је она.

Протеклог месеца потврђено је да ће "Бонд 25" режирати Кери Ђођи Фуканага, а његово именовање дошло је након што је Дени Бојл напустио пројект у аугусту због, како наводи, креативних разлика.

Недавно су се појавиле и гласине да је Мајкл Џексон желео да игра Џејмса Бонда 80-их година, али је идеја ипак пропала, пише Кликс.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести