"Џуманџи: Следећи ниво!" крајем децембра

БЕОГРАД: Филм "Џуманџи: Следећи ниво" Џејка Касдена стиже у биоскопе крајем децембра, а наговештај трећег наставка популарног серијала пружа управо објављени трејлер.
e
Фото: Youtube Printscreen

Прошло је неко време откад су јунаци, тада обични средњошколци, компјутерски штребер Спенсер, спортиста Фриџ, популарна Бетани и повучена Марта заиграли давно заборављену игру "Џуманџи". 

С обзиром да их је тада игра дословно усисала и да су у телима својих аватара морали да заврше игру и преживе све изазове избегавајући стварне животне опасности, јунаци су једва чекали да игру заврше и закопају је у прошлости. 

Међутим, када један од главних јунака поново "заврши" у игри, остатак екипе одлази за њим у мисију спасавања. 

У међувремену се игра очигледно променила, као и екипа која је завршила у њој.

Аватари су другачији, неки нови ликови су се убацили, а игра никад није била тежа и опаснија.

У главним улогама поново су Двејн Џонсон, Џек Блек, Кевин Харт, Карен Џилијан и Ник Џонас, док од нових глумаца ту су Дени Девито и Дени Гловер.

Са овом посебном игром публика се први пут сусрела давне 1995. године када је незаборавни Робин Вилијамс изашао из игре. 

Пре две године ситуација је била потпуно обрнута тако што су играчи били ти који су ушли у игру и у телима својих аватара се сукобљавали са главним негативцима и једва извукли живу главу. 

"Џуманџи: Следећи ниво" директан је наставак ова два филма, али и потпуни преокрет свега онога што гледаоци знају о игри, истиче дистрибутер "Con Film".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести