Филм "Ајвар" премијерно у два биоскопа у Београду

БЕОГРАД: Након бројних фестивала, филм "Ајвар" редитељке Ане Марије Роши премијерно ће бити приказан 11. децембра у два биоскопа у Београду.
r
Фото: Youtube Printscreen

Наташа Нинковић, Сергеј Трифуновић, Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Гордан Кичић и остали глумци и аутори овог остварења, поклониће се публици у Комбанк Дворани у 20.30 часова и Синеплексу Ушће у 19.30 часова.

Филм "Ајвар”, по сценарију који потписују редитељка и Маја Тодоровић, а у дистрибуцији Тарамоунт филма, на редовни биоскопски репертоар стиже 12. децембра.

Остварење прати причу Виде (Наташа Нинковић) и Банета (Сергеј Трифуновић) брачног пара који већ дуже време живи у Стокхолму. Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу.

Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути. Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима.

Филм је српско-црногорска копродукција, продуцент филма је Николина Вучетић Зечевић из филмске куће Биберче из Београда, копродуцент је Иван Ђуровић из филмске куће Артикулација из Подгорице.

Остварење су подржали Филмски центар Србије и два Министарства културе, српско и црногорско.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести