Филм "Мама Миа! Идемо поново" од 18. јула у биоскопима

БЕОГРАД: Филм "Мама Миа! Идемо поново" сценаристе и редитеља Ола Паркера биће премијерно приказан 18. јула у одабраним биоскопима, а од 19. јула ће бити на редовном репертоару, најавио је данас дистрибутер "Тарамаунт".
EPA/LEIF R JANSSON
Фото: EPA/LEIF R JANSSON

Десет година после филма "Мама Миа", који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, Паркер враћа гледаоце на грчко острво Калокери, уз нову и оригиналну музику засновану на песмама популарне групе "ABBA". 

Улогу Доне и овога пута тумачиће добитница Оскара, Мерил Стрип, ту су и Џули Валтерс као Рози и Кристин Барански у улози Тање. 

Аманда Сејфрид и Доминик Купер и у наставку су Софи и Скај, док се Пирс Броснан, Стелан Скарсгард и оскаровац Колин Фирт враћају улогама потенцијалних Софиних очева, Сема, Била и Херија.

Глумачкој екипи придружили су се и Лили Џејмс у улози младе Доне, Енди Гарсија и добитница Оскара Шер.

Радња филма враћа гледаоце напред - назад кроз време како би видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас. 

Филм поново продуцирају Гери Гоцман и Џуди Крајмер, који је и један од твораца и продуцент светски познатог и успешног истоименог позоришног мјузикла. 

Бени Андерсон и Бјорн Улваес из групе "ABBA" радили су музику за филм.

Улазнице за премијерне пројекције од данас су у продаји на благајнама биоскопа.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести