Филм “Тома” достигао 500 000 гледалаца за три недеље

БЕОГРАД: Након само три недеље приказивања, филм “Тома” редитеља Драгана Бјелогрлића, о легенди народне музике Томи Здравковићу, оборио је све рекорде гледаности са чак 500.000 гледалаца, саопштили су продуценти овог успешног остварења.
2
Фото: Youtube Printscreen

Осим тријумфа од пола милиона задовољних посетиоца биоскопа,“Тома” је уједно уписао и водече место по гледаности у првој недељи приказивања са више од 100.000 гледалаца, баш као и посећеност у једном дану (2. октобар) са невероватних 35 000 гледалаца.

Такође, песма “Поноћ”, коју је продуцент и композитор филма Жељко Јоксимовић специјално написао за овај филм, постала је велики хит са 3,5 милиона прегледа на YоуТубе каналу.

Биографско остварење са Миланом Марићем у улози Томе Здравковића, изазвало је велику популарност још од светске премијере на Сарајево филм фестивалу крајем августа, преко отварања на Филмским сусретима у Нишу, до похода у биоскопима Србије и региона.

Музичка драма прати личне успоне и падове једног од највећих певача, боема и уметника у некадашњој Југославији, чији су буран живот, осим Марића, дочарали глумци - Тамара Драгичевић, Петар Бенчина, Паулина Манов, Андрија Кузмановић, Сања Марковић, Милена Радуловић, Милан Колак, Мирјана Карановић, Слободан Бода Нинковић и многи други.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести