Гламур на светској премијери Оријент Експреса у Лондону

У Ројал Алберт Холу у Лондону синоћ је одржана светска премијера римејка филма Убиство у Оријент Експресу, снимљеног по роману Агате Кристи, а црвени тепих прштао је од „звезда“ и гламура.
orijent
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL

Филм је режирао Кенет Брана који и глуми главног лика Херкула Поароа, а поред њега глуме и Џони Деп, Мишел Фајфер, Кели Бруке, феномеланла Џуди Денч, Пенелопе Круз, Виљем Дефо...

Џуди Денч, иако дама у годинама, засенила је и млађе холивудске глумице. Томе је посведочио и Џони Деп:

„Она је моја прва, једина и највећа љубав, моја сродна душа. Та жена је апсолутно невероватна“, изјавио је Депп нимало не скривајући одушевљење старијом колегицом, преноси Евенинг Стандард.

Ово свакако није прва, а верујемо ни последња верзија Оријент Експреса. Међутим, Кенет Брана јој је свакако дао свој печат. Чекамо да се појави и у нашим биоскопима, а додтле да се потсетимо радње:

Херкул Поаро путује Оријент Експресом и сусреће блиског пријатеља. Кад воз због снега заглави негде на брдовитом  Балкану, Самјуела Едварда Речета пронађу избоденог у његовом купеу. С Поароом је путовало 13 људи, који на први поглед немају ништа заједничко, али то се промени након што се напокон открије прави идентитет убијеног и већине осталих...

В. Р.

Фото: EPA-EFE/NEIL HALL
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL
Фото: EPA-EFE/NEIL HALL

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести