Холивудски филм “Чудесна жена 1984” од 24. децембра у биоскопима

БЕОГРАД: Један од највише очекиваних америчких филмова ове године, "Чудесна жена 1984“, коначно ће бити на великом платну од 24. децембра у свим биоскопима Србије, а посебно у ланцу Синеплекс у Београду, Крагујевцу, Новом Саду и Нишу.
e
Фото: Youtube Printscreen

Други део “Чудесне жене” (Wonder Wоman) кренуће од четвртка у редовно приказивање, а улазнице за овај блокбастер већ су у продаји на благајнама свих биоскопа Синеплекс, као и путем сајта и Синеплекс апликације.

Глумица Гал Гадот се вратила улози храбре Амазонке у наставку великог DC хита из 2017. године који је постао акциони филм с највећом зарадом у историји који је режирала жена.

Иста редитељка стоји и иза овог наставка - Пети Џенкинс, а за разлику од првог филма чија је радња смештена у време Другог светског рата, овај део приче смештен је у осамдесете године прошлог века, тачније 1984, како и наслов остварења каже.

Филм није направљен као директан наставак, већ као потпуно нова верзија "Чудесне жене".

Ово је девети филм ДЦ компаније, а у главним улогама, поред Гал Гадот, игра поново Крис Пајн, а уз њих су - Кристен Виг, Педро Паскал (серије “Наркос”, “Игре престола”), Кони Нилсен (“Ђавољи адвокат”) и Робин Рајт (“Форест Гамп”).

Супер херој Чудесна жена пре самосталног филма о тој хероини, као лик је била присутна у филмовима “Бетмен против Супермена” и “Лига правде”, где су стрип јунаке Бетмена и Супермена играли Бен Афлек и Хенри Кавил.

Гал Гадот, која се прославила серијалом “Паклене улице” (Fast & Furious), публика ће гледати и у најновијој верзији адаптације романа “Смрт на Нилу” Агате Кристи, у режији Кенета Бране, који и тумачи детектива Херкула Поароа. Такође, она ће бити и нова филмска - Клеопатра.

У складу са новим прописаним мерама, сви Синеплекс биоскопи радиће уторком и средом у периоду од 15 до 21 сат, у четвртак и петак од 13 до 21 час, док ће викендима благајне биоскопа бити отворене од 11 до 21.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести