Киану Ривс, Шерлиз Терон и Дел Торо на онлајн Comic-Con

САН ДИЈЕГО: Најстарији фестивал популарне културе у Америци, "Comic-Con", први пут се након више од пола века не одржава у Сан Дијегу, већ је јуче почео онлајн под слоганом "Comic-Con@Home".
Kijanu Rivs Foto: promo
Фото: Кијану Ривс Фото: промо

Љубитељи ове манифестације моћи ће до 26. јула да на званичном сајту бесплатно играју најновије видео игре, погледају бројне виртуелне изложбе у Comic Con Музеју, а филмофили да чују онлајн радионице и разговоре са звездама попут Шерлиз Терон, Бенисијом дел Тором, Киану Ривсом, Дејвидом Силверманом, као и да прате конференције посвећене популарним франшизама “Звездане стаза”, “Окружен мртвима”...

Шарлиз Терон ће сутра у оквиру програма “Еволуција злоће” говорити о својим улогама у акционим филмовима, о еволуцији модерног женског акционог јунака, ролама које су је у каријери посебно инспирисале, као и у чему проналази снагу да константно помера своје границе.

Субота је резервисана за Бенисиа дел Тора и редитеља Скота Купера који ће говорити о чудовишту креираном за њихов нови филм “Рогови” (“Antlers”), али и за прославу 15. годишњице од филма “Константин” о којем ће говорити Киану Ривс, као и редитељ Френсис Лоренс…

Фанови серије "Доктор Ху" одржеће у недељу онлајн дебату "Који је најбољи Доктор Ху", а истог дана екипа франшизе "Моћни ренџери" прославиће 27 година од прве епизоде.

Онлајн предавање о графичким новелама одржано је јуче, данас су на реду конференције “Суперхеројски фандом прилагођава се пандемији“ и “Стрипови под притиском: Креативност у доба короне”, а сутра “Ментално здравље, популарна култура и пандемија”.

Организоване су и многобројне виртуелне радионице Козплеја и занимљиви панели о стрип култури у којима ће фанови моћи да учествују.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести