Који холивудски филмови имају највише грешака?

Страница “Филмске грешке“ (Movie Mistakes) броји и бележи грешке у филмовима, па су статистике из претходне године показале како је филм са највише омашака "Капетан Марвел" са укупно 62 пропуста, пишу Независне.
film kamera snimanje pixabay
Фото: pixabay.com

На страници је детаљно наведено о којим се све грешкама ради, а оне варирају од погрешних датума, па до погрешних позиција глумаца у филму.

Друго место на овој листи заузело је још једно Марвелово велико остварење “Осветници- Крај игре“у којем је пронађена 51 грешка. Филм “Мидсомар“је на трећој позицији са 45 грешака, а само две грешке мање има четврти филм на листи - "Stuber".

"Betmen: Hush" има 42 грешке и заузима пето место, а иза њега су “Аладинове авантуре“ са 34 пропуста.

У великом остварењу Мартина Скорсеза “Ирац“забележежено је 30 грешака, што га пласира на девето место ове листе. Десету позицију заузима "Гемини Ман" Анг Лија са 27 грешака, затим “Паклене улице: Хобс и Шо” са 26, а након њих следи “Мртви не умиру“18 грешака.

На списку је и популарни филм “Било једном у Холивуду“у којем је пронађено 15 грешака, а нешто иза овог филма су и "Ад Астра" (13 грешака) као и "Џокер" (12 грешака).

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести