Мекелен: Неко други да глуми Гандалфа!?

Амазонов најновији телевизијски пројекат, серија Господар прстенова (Lord of the rings), уједно је и најишчекиванији пројекат тренутно у развоју, а доказ томе је и чињеница да је стриминг гигант већ потписао реализацију више сезона.
gandalf
Фото: Youtube Printscreen

Још увијек није потврђено коју ће причу серија пратити, али се огласио глумац Ијан Мекелен (Ian McKellen) и изјавио да је и више него заинтересован да репризира своју улогу Гандалфа, преноси bosonoga.com.

Како преноси IndieWire, британски ток-шоу водитељ Грејем Нортон (Graham Norton) поменуо је серију у интервјуу за BBC радио 2, а када га је питао да ли ће му бити иритантно гледати другог глумца у овој улози, Ијан је одговорио: “Како мислиш ‘други Гандалф?'”.

“Још увек нисам рекао да, јер ме још увек нико није питао, али да ли сугеришете да ће Гандалфа глумити неко други?”, рекао је глумац и додао да није превише стар за ову улогу, будући да Гандалф има више од 7.000 година.

Док је Ијан спреман да пређе на телевизију, његов колега Енди Серкис (Andy Serkis) није. Глумац који је тумачио улогу Голума доспeо је на насловне странице прошлог месеца, када је признао за Toronto Sun да је његово време у овој франшизи готово и да није заинтересован да игра у серији.

Срећом за све фанове франшизе, Ијан је одлучио да остане отворен за све опције, у случају да из Амазона буду заинтересовани да му понуде улогу Гандалфа и у телевизијској серији.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести