Милена Радуловић пред новосадском публиком на пројекцији филма „Супердип“

НОВИ САД: Глумица Милена Радуловић присуствоваће специјалним пројекцијама руског филма „Супердип”, у режији Арсенија Сјухина, вечерас од 19.30 часова у биоскопу “Синеплекс Променада”, и од 20 часова у биоскопу “Арена Синеплекс”.
2
Фото: Youtube Printscreen

Пре почетка ових специјалних пројекција, Милена Радуловић ће поздравити новосадску публику.

Наша глумица игра главну улогу у овом руском хорор трилеру, који се бави мистериозним догађајима на научној станици. Кола Супердип је највећи тајни совјетски објекат смештен на Кољском полуострву, и ту су 1987, на дубини од 12 км испод површине земље, забележени необјашњиви гласови који подсећају на вриску и јауке великог броја људи.

Епидемиолог Ана Фјодорова, коју игра Милена Радуловић, и специјална војна јединица имају задатак да открију узрок мистериозних догађаја на научној станици, која се налази дубоко испод површине земље. ”Оно што су пронашли представља највећу претњу по човечанство, а будућност света сада је у њиховим рукама.”

Инспирисан култним остварењима “Ствар” Џона Карпентера, и саге “Осми путник”, филм је сниман на оригиналној локацији, близу Мурманска на самом северу Русије, где су се заправо и догодили науци необјашњиви догађаји, који су потом прерасли у народне легенде. „Супердип” нуди своју верзију приче и разлог наглог затварања једног од највећих научних пројеката Совјетског Савеза.    

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести