Милутиновић: "Ала је леп овај свет" је лепа љубавна прича

БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Тара Милутиновић који је говорила о улози у филму "Ала је леп овај свет" који је имао премијеру недавно на фестивалу филмског сценарија у Врњачкој Бањи, а следи београдска 22. септембра.
Танјуг/Јадранка Илић/Тара Милутиновић
Фото: Танјуг/Јадранка Илић/Тара Милутиновић

Милутиновић је рекла да је филм награђен наградом публике у Врњачкој Бањи тада први пут у целости погледала и да је то "лепа љубавна прича".

"Чини ми се да нам свима тога фали на филму. Љубави, неких чистих једноставних ствари, без мракова. То се доказало у Врњачкој Бањи. Публика је и поред кише која је почела да пљушти остала јер је жељна баш тога - љубави на филму и према филму", истакла је глумица.

Милутиновић у филму редитеља Филипа Чоловића игра младу амбициозну новинарку Кристину која "граби према свом циљу, иде путем славе, не размишљајући шта успут ради и коме".

"Поставља се питање интереса, популарности, зависти према успешнијем, мржње према неком ко је другачији. Трудила сам се да ту девојку разумем. Не мислим да су људи базично зли. Њу сам доживела као жртву данашњег времена и трендова који нам се намећу", оценила је Милутиновић.

Приметивши да смо свакодневно избомбардовани реалношћу која није лака, Милутиновић је рекла да је људима потребно нешто "позитивно да им скрене мисли са тешског живота и лоших вести".

"Наш филм је успео да створи лепшу стварност у коју публика може да уплови бар на кратко колико гледа филм", рекла је Милутиновић.

Упитана шта очекује од београдске премијере, Милутиновић је рекла да се нада врло добром пријему судећи по Врњачкој Бањи где је чула позитивне оцене, где су људи са приказивања " излазили врло задовољни и са осмехом - а то је најважније".

Милутиновић је рекла да је на почетку каријере, да има много жеља и да би волела да јој се деси улога каква је Шекспирова Клеопатра јер је "то велики изазов".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести