Невидљиви човек неочекивани биоскопски хит

Филм "Невидљиви човек" с Елизабет Мос у главној улози, већ се показао се као велики хит, пише Кликс. Премашио је свачија очекивања, а током свог првог викенда приказивања у биоскопима, већ је зарадио 50 милиона долара широм света.
д
Фото: Youtube Printscreen

Осим публике, одушевљени су и критичари. На чувеној страници Rotten Tomatoes, на којој се оцењују филмови и серије, "Невидљиви човек" (Invisible Man), тренутно има 90 посто препоруке, што је изненађујуће висока оцена за филм страве и ужаса.

Тек што је изашао у биоскопима 27. фебруара, већ је успео седмоструко повратити добит, с обзиром на веома мали буџет од 7 милиона долара колико је у њега уложено.

Као надахнуће за филм послужила је књига "Невидљиви човек", енглеског мајстора научне фантастике - књижевника Х.Џ. Велса.

Елизабет Мос игра улогу Сесилије Кас, жене коју злоставља бивши дечко. Он лажира своју смрт, а пошто је постао невидљив, почиње да је прогони, па је Сесилија приморана да се истовремено бори за свој живот, али и да и осталима докаже да не губи разум.

Филм је режирао Ли Ванел, познат и по томе што је написао сценарио за хорор класик из 2000-их „Saw“.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести