Новосадска премијера домаћег трилера "Једини излаз" 11. фебруара

БЕОГРАД: Специјална пројекција првог домаћег филма у 2021. години „Једини излаз“ Дарка Николића одржана је за представнике медија у београдском биоскопу Рода Синеплекс на Бановом брду.
j
Фото: Youtube Printscreen

На пројекцији су били глумачка и ауторска екипа филма, а премијера је заказана за среду 10. фебруар у Синеплекс Ушће на Новом Београду. Тако ће такође бити комплетна екипа филма, а наредног дана биће приказан у Арени Синеплекс Нови Сад, 12. фебруара у Синеплексу Крагујевац, 13.02. у Синеплексу Ниш и потом 17.02. у Бања Луци.

Главну улогу у овој крими причи тумачи Анђелка Прпић, коју публика највише познаје по улогама у комичним или мелодрамским ТВ серијама („Андрија и Анђелка“, „Жене са Дедиња“) и сада је први пут у главној улози на филму.

До те мере је био задовољан мојом интерпретацијом и викао ово је генијално да сам морала да му кажем да сигурно ни Мерил Стрип овако не купује своје сцене на филму, духовито је приметила глумица.

Редитељ Дарко Николић је дебитант овим пројектом у домену дугометражног играног филма, а то је и први филм продуценту Марку Станковићу испред куће „Станковић и синови“, која потписује продукцију с компанијом Телеком Србија.

Пред нама су глумци и глумице у филму које сам ја желео да видим, посебно Анђелку Прпић и Даницу Максимовић и за њих није постојала никаква алтернатива. Након читања сценарија само сам њих две видео у тим улогама и срећан сам што сам их добио, две заиста дивне даме и мислим да су савршено одиграле своје улоге, казао је Николић.

Он је рекао и да је на снимању било и суза и бола, али да су углавном уживали и потрудили су се да на сету буде и забава, а не само чист посао.

У трилеру „Једини излаз“ играју још: Љубомир Бандовић, Милан Чучиловић, Милена Предић, Јово Максић, двојица колега из Македоније - Никола Ристановски и Тони Михајловски, Кристина Кика Јовановић, Владимир Алексић, Соња Колачарић, Небојша Миловановић и многи други.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести