Одложена премијера „Мулан” за август

Компанија Волт Дизни одложила је премијерно приказивање новога акционог филма “Мулан” за 21. август. “Мулан” је требало да почне да се приказује у биоскопима у марту, али је премијера тада због корона вируса одложена за 24. јул. У међувремену су због пандемије затворени биоскопи широм света света.
e
Фото: Youtube Printscreen

“Иако је пандемија утицала на измену наших планова и даље ћемо бити флексибилни у складу с околностима. Новонастала ситуација није изменила наше уверење да је реч о моћном филму који свету шаље универзалну поруку о нади и о упорности”, навели су копредседници Студија Волт Дизни, Алан Хорн и Алан Бергман.

“Мулан” је 200 милиона долара вредан римејк Дизнијевог анимираног класика у којем се у главној улози појављује Јифеји Лију.

Коронавирус је опустошио аме­рич­ке кино дворане, које су затворене још средином марта, од када су без посла десетине хиљада запослених, а њихови власници морали су да се задуже да би опстали. У САД је тренутно затворено око 780 биоскопа, а филмска индустрија се нада се да ће они бити отворени у јулу, уз све потребне мере заштите.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести