Пала последња клапа за завршну сезону „Игре престола“

Серија „Игра престола“ завршила је са снимањем последње осме сезоне и то након више од девет месеци.
u
Фото: Youtube Printscreen

У последњој сезони фанове очекује шест нових епизода које је продукција успела задржати у тајности невероватним осигурањем.

''Нико није добио физичку копију сценарија. Све смо добијали у дигиталном облику на апликацији, а након читања, документ би се сам избрисао. Реченице које смо изговарали добивали смо дан пре, а оне су послије 24 сата потпуно нестајале'', испричала је Софи Тарнер која у серији игра Сансу Старк.

Открила је и да су сви на сету имали забрану фотографисања те су морали носити налепнице преко камере на телефонима, а сваки члан екипе добио је и кодно име како нико не би сазнао ко је тај дан на сету, пише Индекс.хр.

Завршетком снимања похвалиле су се Емилија Кларк и Мејзи Вилијамс, глумице које су у серији још од прве сезоне која је с емитовањем почела 2011. године.

''Ускочила сам на брод до острва да поздравим земљу која ми је била дом далеко од дома готово целу деценију. Ово је било неверојатно путовање. Хвала Игри престола за живот који никад нисам ни сањала да ћу живети и за нову породицу која ће ми заувек недостајати'', написала је Кларкова уз најаву повлачења из Холивуда на неко време како би се одморила.

Мејзи Вилијамс која глуми Арју Старк на Инстаграму је поделила слику својих крвавих патика са потписом: „Збогом Белфасте, збогом Арја, збогом „Игро престола“. Каква је то радост била. Живели за авантуре које долазе!“

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести