Погледајте трејлер за нови Траволтин филм о легендарном мафијашу

Крими-драма „Живот и смрт Џона Готија“, базирана на књизи „У сенци мог оца“ аутора Џона Готија Џуниора, доноси причу о једном од најпознатијих мафијаша у историји, кога тумачи Џон Траволта.
u
Фото: Youtube Printscreen

Реч је о биографској причи о италијанско-америчком лидеру криминалне породице Гамбино из друге половине прошлог вијека. Причу приповиједа Готијев син Џон Џуниор, а радња прати његов живот од детињства у сиромаштву до успеха у подземљу Њујорка, пише CDM.

Кевин Коноли потписује режију овог филма, док су сценарио написали Лем Добс и Лио Роси. Поред Траволте, у филму глуми и његова супруга Кели Престон, а појављују се још и Спенсер Лофранко, Пруит Тејлор Винс, Стејси Кич и многи други.

“Радећи блиско са породицом Готи, желио сам да прикажем Џона Готија што реалније могуће – као доброг, лошег и опасног. Мислим да филм не улепшава ниједан аспект Готија као криминалца. Али, у исто време, надам се да сам показао и колико је волео своју породицу, како је био лојалан својим људима и да је био херој међу радничком класом коју је његова организација штитила. Сада боље разумем изреку – Част међу лоповима“, објашњава редитељ.

Добитник награде Греми, музичар Питбул, радио је музику за филм “Живот и смрт Џона Готија”. Осим што је дебитовао као филмски композитор, вишеструко награђени текстописац, музички продуцент и пјевач, такође је написао и извео оригиналну песму за одјавну шпицу филма.

Филм “Живот и смрт Џона Готија“ стиже у биоскопе 30. августа.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести