Премијера „Боемске рапсодије" 30. октобра у Београду

БЕОГРАД: Премијера дуго очекиваног филма „Боемска рапсодија“, заказана 30. октобар у Синеплекс БИГ Београд биоскопу. 
boemska rapsodija
Фото: Youtube Printscreen

Вече групе „Квин“ ће додатно улепшати хор Вива Вокс, који ће наступити пре премијере филма. 

Прича прати чланове легендарне групе „Квин“, с посебним акцентом на њеног певача, јединственог Фредија Меркјурија. 
Како су настале неке од најбољих песама икада, шта је све било потребно жртвовати за бенд и турнеје биће приказано у овој биографској причи.

Од почетка у малим клубовима, до концерата на којима хиљаде људи пева њихове хитове. 

Филм прати Фредијев живот, који се у једном тренутку отео контроли, због борбе са самим собом и истраживања своје сексуалности. 

Поновно окупљање бенда, због концерта на Лајв Ејду 1985. године, који је у преносу уживо гледало 1,9 милијарди људи, све у циљу прикупљања новца за помоћ гладнима у Африци, је најтријумфалнији тренутак у њиховој музичкој каријери, а биће приказан у филму.

Гитариста групе Брајан Меј и бубњар Роџер Тејлор су учествовали у целом процесу стварање ове биографске приче. 

Филм ће причати стварне приче, које нико не зна боље од њих двојице. Можеш прочитати брдо књига и одслушати исто толико интервјуа, али када седнеш с људима који те стварно проведу кроз историју, који ти испричају анегдоте о Фредију које никада пре ниси чуо, то је нешто непроцењиво, рекао је Кинг.

Рами Малек, добитник награде ЕМИ за најбољу главну улогу, ће глумити Меркјурија. Поред њега, чланове бенда и њихове блиске сараднике ће глумити Бен Харди, Гвилм Ли, Џозеф Мазело, Џим Бич, Луси Бојнтон и многи други.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести