Премијера филма "Кључ" 22. фебруара у Комбанк дворани

БЕОГРАД: Филм "Кључ", редитеља Марка Сопића, биће премијерно приказан 22. фебруара у Комбанк дворани, најавили су продуценти.
1
Фото: Youtube Printscreen

Главне улоге у филму тумаче Соња Колачарић, Радивоје Раша Буквић и Бранимир Бане Поповић уз подршку изузетног глумачког тима који чине Мирко Влаховић, Растко Јанковић, Борис Комненић, Љубомир Љуба Бандовић, Џек Димић, Исидора Грађанин, Јелица Ковачевић.

Трејлер филма који се појавио на мрежама већ је задобио подршку публике која ће имати прилику да га погледа у свим биоскопима широм Србије одмах након премијере. Карте су већ у продаји.

Причом и квалитетом продукције окарактерисан као домаћи Да Винчијев код, филм Кључ, доноси интригантну тему борбе за веома вредну Византијску реликвију - Константиново благо, заоставштину цара Деспота Стефана.

Свету реликвију, која представља симбол врхунске моћи, жели да поседује тајна организација католичке цркве.

За тај задатак ангажује мафијашког боса (Бранимир Поповић) и његову "војску" и активира своје људе који се налазе у свим структурама друштва, укључујући и полицију.

Главна јунакиња филма Вера (Соња Колачарић) изненада долази у центар те борбе, а вртлог догађаја захвата и њен интимни живот, јер се између ње и Ненада (Раша Буквић), чији је задатак да заштити свете реликвије, напоредо развија и љубавна прича.

Борбу за свето историјско благо одвија се у центру Београда док живот људи тече уобичајеним током, међу зидинама магичног Котора, на пустим путевима Златибора и у шумама Дурмитора, у хаосу ноћних клубова, међу згужваним чаршавима сеновитих спаваћих соба и у моћној тишини црквених здања, а оставља крваве трагове, уништене каријере, сломљена срца и низ посмртних ковчега.

Узбудљиви сценарио за филм Кључ коауторски је рад Бојане Ђоковић и Миладина Шеварлића, као врхунски директор фотографије још једном се доказује Александар Јаконић, док посебну вредност филму даје музика чији је аутор Никола Буровац. Продуцент филма је Миленије Перишић, а извршну продукцију потписује продукцијска кућа Филм Стар.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести