Прва најава крими-драме „Ирац“ с Де Ниром

ЛОС АНЂЕЛЕС: Појавила се прва кратка најава дугооцекиване биографске крими-драме „Ирац“ (The Irishman) у којој ћемо поново гледати легендарне Роберта Де Нира, Ал Паћина, Харвија Кајтела, Џо Пешија и Бобија Канавалеа као врхунске мафијаше.
irac
Фото: Youtube Printscreen

Прича „The Irishman“ базирана је на књизи „I Heard You Paint Houses“ аутора Чарлса Бранта у којој је прича о нестанку синдикалног вође Џимија Хофе представљена из перспективе његовог наводног убице, Ирца Френка Ширана. Филм је режирао фантастични Мартин Скорсезе.

Ово ће бити најскупљи Скорсесеов филм до сада с обзиром да је радња филма смештена у два раздобља у којима ће морати да се дигитално дораде ликови које тумаче Роберт Де Ниро, Ал Паћино и Џо Пеши.

Наиме, Де Ниро ће за потребе филма морати да изгледа као да му је 30 година, а користиће се слични ефекти као у филму „The Curious Case of Benjamin Button“.

Де Ниро у филму тумаци улогу Ширана, плаћеног убицу који ради за мафију. Он је највероватније повезан с убиством Хофе којег глуми Паћино. 

Џо Пеши игра улогу Расела Бафалина, шефа мафије пореклом са Сицилије чија је мисија ујединити комплетну источну обалу у Коза Ностра организацију. Његов противник је Анђело Бруно којег глуми Харви Кајтел, преноси портал Klix.ba. 

“The Irishman“ је у потпуности продуцирао Нетфликс, а филм ће премијерно бити приказан на јесен ове године.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести