Прва епизода серије Тајкун приказана на ФЕСТ-у

БЕОГРАД: Прва епизода нове телевизијске серије "Тајкун" с Драганом Бјелогрлићем у главној улози и у режији Мирослава Терзића приказана је вечерас у Комбанк дворани у Београду у оквиру ФЕСТ-а.
Фонет/А. Барда/Драган Бјелогрлић
Фото: Фонет/А. Барда/Драган Бјелогрлић

Овај заједнички пројекат продукцијске куће Фирефлy и Телекома Србије биће премијерно емитован 15. марта на каналу Суперстар ТВ, а сутрадан на РТС.

Кроз 10 епизода гледаоци ће бити у прилици да прате драматичан и турбулентан живот моћног човека на врхунцу каријере у тренутку када и држава и непријатељи прете да униште његово пословно царство.

"Тајкун" је трилер с криминалистичким заплетом у којем доминирају елементи породичне драме а главна линија приче прати Владана којег игра Драган Бјелогрлић, омраженог богаташа који је иметак стекао на сумњив начин.

Драган Бјелогрлић вечерас је новинарима рекао да је "Тајкун" заправо људска драма.

"Наслов серије је провокативан јер живимо у доба тајкуна али реч је пре свега о људској драми у којој је Владан и жртва и егзекутор баш као и сви људи које занима моћ", рекао је Бјелогрлић.

Овај пројекат окупио је врхунску екипу креативаца из Србије и региона.

Аутор сценарија је Ђорђе Милосављевић, а директор фотографије Радан Поповић, који је специјално због овог пројекта дошао из Лос Анђелеса.

Уз Бјелогрлића у глумачкој постави налазе се Бане Трифуновић, Марко Баћовић, Хана Селимовић, Вања Ненадић, Вук Јовановић, Невен Бујић, Милош Петровић...

Уз Тихану Лазовић, ту су још две гостујуће регионалне звезде: Јанко Воларић-Поповић и Тони Михајловски.

У једној од епизодних улога појављује се певачића Беби Дол.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести