Три репризна термина за "Оптужујем" на онлајн фестивалу

БЕОГРАД: Филм Романа Поланског "Оптужујем", који је свечано синоћ отворио први бесплатни онлине Филмски фестивал “Moj OFF”, желело је да погледа више од 50.000 људи.
r
Фото: Youtube Printscreen

Услед неочекивано велике посете и густине интернет протока, наступио је технички колапс на сајту, те одређени број посетилаца није могао да приступи премијери филма у тачно време, наводе организатори.

Иако је квар убрзо отклоњен и филм је било могуће погледати до 03.00 сата ујутру са више омогућених онлајн фестивалских пројекција, у знак захвалности, али и извињења поштованим посетиоцима, због привремене недоступности филму, “Оптужујем” ће по одлуци организатора фестивала, бити репризиран у чак три нова термина, поручују из организације.

Репризе ће бити 2. и 6. априла у 9 сати, као и 10. априла у 21 час.

Како наглашавају, услед велике посете и густине интернет протока, све фестивалске пројекције могу се покренути било када у року од 30 минута од почетка филма.

Ово ће важити за сваки филм на програму фестивала, који ће трајати до 10. априла.

“Сви који буду желели да погледају филм по избору у термину приказивања у току две недеље фестивала трајања фестивала, то могу да учине једноставно - укуцати mojoff.net, затим се улогујте на сајт, кликните на дугме "БИОСКОП", останите на страници БИОСКОП где кликом на плаy заузимате своје место у ''биоскопу'' и једноставно само чекајте да филм почне. Након кратког блока реклама није потребно да радите ништа већ да уживате у филму”, објашњавају организатори.

“Moj OFF” је заједнички пројекат Комбанк Дворане, Цине гранда, Вилин града и MCF MegaCom Filma, настао уз подршку БеотелНет ИСП-а и Министарства културе и информисања.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести