Убиство у Оријент експресу Кенета Бране од сутра у биоскопима

БЕОГРАД: Након гламурозне лондонске премијере филма “Убиство у Оријент експресу”, вечерас ће у биоскопу Синеплекс (Ушће) и београдска публика премијерно погледати Кенет Бранину адаптацију познате новеле Агате Кристи, а од сутра филм ће се приказивати у биоскопима широм Србије.
kenet brana herkul poaro
Фото: Youtube Printscreen

Престижни британски лист “Гардијан” је Бранин филм окарактерисао као “сочну филмску торту”.

Поред глумачког ансамбла који се састоји од најбољих глумаца, филмски критичар Симран Ханс посебно истиче то што је филм снимљен на 65-милиметарској филмској траци.

Филм великог формата омогућава обим, ширину, богаство и боју, а тактилност која је примењена током снимања, подсећа на филмове британског Рајха, на које се Брана враћа, каже Ханс.

Римејк филма “Убиство у Оријент експресу” нам доноси познату причу о тринаесторо странаца заробљених у возу у коме нема невиних. 

Оно што је изгледало да ће бити раскошно путовање кроз Европу, убрзо се претворило у једну од најгламурознијих, најнапетијих и најузбудљивијих мистерија свих времена. 

Херкул Поаро повешће борбу са временом како би разрешио мистерију пре него што убица поново нападне.

У  улози култног Поароа публика ће гледати Кенета Брану, који је и режисер, продуцент, а у филму играју Џони Деп као Самјуел Рачет, Мишел Фајфер (госпођа Хабард, гламурозна, тврдоглава жена са тајном), Пенелопе Круз (Пилар Естравадос), Џуди Денч (принцеза Драгомирова, руска племкиња), Дејзи Ридли (Мери Дебенам, девојка из радничке класе) и многи други.

Дистрибутер је “МегаКом филм”.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести