Зое Кравиц глуми Жену мачку у новом „Бетмену“

Звезда ХБО-ове серије "Мале лажи" Зое Кравиц у предстојећем филму редитеља Мета Ривса о суперјунаку Батману глумиће Жену мачку, пише Кликс.
e
Фото: Youtube Printscreen

У новом филму о суперјунаку из Готама ћерка америчког музичара Ленија Кравитца заиграће уз британског глумца Роберта Патинсона за ког је већ објављено да глуми Бетмана.

Претпродукција новог наставка о стриповском јунаку очекује се током лета наредне године, а датум почетка снимања још увек је непознаница. Филмски инсајдери уверени су да ће снимање почети крајем 2019. или почетком 2020. године како би на лето 2021. године стигао на светска платна.

Редитељ Мет Ривс, заслужан за два наставка филмске франшизе "Планета мајмуна", преузео је улогу режирања филмова о Бетману након што се у јануару 2017. године оскаровац Бен Афлек опростио од ове улоге.

У улози легендарне антихероине и љубавног интереса Батмана, Зое Кравиц наседиће оскаровку Ен Хатавеј која је у филму "Витез таме: Повратак" из 2012. године последња тумачила Жену мачку.

Пре Ен Хатавеј, овај култни лик 2004. године глумила је Хале Бери, а пре ње славна Мишел Фајфер 1992. у филму "Батман се враћа" Тима Бартона.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести