Харт Рок Фест 10. августа у Врбасу

БЕОГРАД: Неки од најпопуларнијих српских рок бендова ће и ове године показати своју хуманост на другом "Харт Рок Фесту", који ће бити одржан 10. августа на Градском стадиону у Врбасу. 
1
Фото: Youtube Printscreen

Фестивал се одржава под покровитељством општине Врбас, а део прихода од улазница иде у хуманитарне сврхе.

Поред бенда "Ничим изазван", који је иницијатор фестивала и домаћин својим пријатељима музичарима, на фестивалу ће наступити и "С.А.Р.С.", "Неверне бебе", "Велики презир", "Мајдан" и Дејан Цукић са својим "Спорим ритам бендом".

Група "С.А.Р.С.", чија је музика својеврсна комбинација попа, рока, регеа, хип-хопа и блуза са елементима традиционалног српског фолка, иза себе има седам албума, а током јула ће објавити нови "Глава". 

Њихови спотови на Јутјубу имају милионске прегледе, а спот за песму "Лутка" је погледало већ више од 54 милиона људи. 

"Неверне бебе" су за 25 година постојања одржали преко 2.000 концерата, а у Врбасу ће певати своје највеће хитове, као што су „Кућа за спас“, „Ту крај нас“, „Тужна песма“, „Да има нас“, „Узми боје“, „Прича о нама“ и многе друге.

Један од ветерана рок сцене Дејан Цукић ће са својим "Спорим ритам бендом" подсетити публику на Градском стадиону на хитове "Летње кише", "Ја бих да певам", "Мокре улице", "Јулија"...

Још један популаран бенд из Врбаса ће свирати на фестивалу - "Велики презир" који је такође на музичкој сцени четврт века и до сада су објавили четири студијска албума.

Организатори фестивала су желели да пруже прилику и младим бендовима да представе свој рад, а у питању су момци из нишког бенда "Мајдан", који је за само две године рада забележио завидан број наступа свуда по Србији. 

Ове године су имали и запажен наступ на Беовизији, где су се представили са песмом „Будим те“.

Карте се могу купити од сутра у претпродаји по цени од 500 динара у Врбасу у Канцеларији за младе и "Мансарда" кафеу, а у Кули у "Спорт Старс" кафеу и "Брадерс" пабу.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести