Дневник и Вулкан издаваштво дарују књигу Девојка са календара

Издавачка кућа „Вулкан издаваштво”, у сарадњи с „Дневником”, у наредном периоду дариваће читаоце нашег листа с две књиге. Два читаоца, која се данас од 13 до 13.05 часова прва јаве на телефон 528-765, а до сада у овој акцији нису били добитници, биће даривани примерком књиге Одри Карлан „Девојка са календара” у издању „Вулкан издаваштва“. Добитници ће књиге преузимати у књижари „Вулкан”, Змај Јовина 24.
knjiga vulkan.jpg
Фото: vulkan.rs

У марту се Мијина авантура наставља у Чикагу, где треба да глуми вереницу мишићавог боксера, богатог Италијана чија породица држи ланац ресторана. Када први пут угледа Ентонија Фазана, Мија ће се запитати зашто је тако привлачном мушкарцу потребна лажна вереница.

Следећег месеца Мија одлази у Бостон, у наручје прослављеног бејзбол играча Мејсона Марфија. Њен задатак је да иритантног, згодног спортисту фановима и јавности прикаже у новом светлу. Мијин први утисак о Мејсу је негативан – иако талентован и секси, он је незрео, арогантан и бахат. Да ли ће јој се мишљење променити када га боље упозна?

Ј. В.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести