Лагуна и Делфи отварају свој Сајам књига од 15. октобра

БЕОГРАД: Издавачка кућа Лагуна из Београда са својим ланцем књижара Делфи имаће свој Сајам књига од 15. октобра до 1. новембра по целој Србији на свим продајним местима, али и путем интернета, саопштили су из Лагуне.
knjige
Фото: pixabay

Тако је и најпродуктивнија издавачка кућа у Србији, са 500-600 нових наслова годишње, кренула у акцију сајамских попуста за своје романе, стручне књиге, бестселере, белетристрикуу сваком граду, у књижарама Лагуне и Делфи, а омиљена дела се могу поручивати и онлајн из своје собе.
Тиме се Лагуна придружила и осталим издавачима - Вулкану и Креативном центру, који су кренули са својим акцијама такође у свим књижарама и онлајн.
Лагуна најављује и дружење с домаћим писцима и потписивање књига, како је уобичајено увек на традиционалним сајмовима писане речи.
У свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца у Србији и региону, као и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs од 15. октобра до 1. новембра велики попусти и акције биће доступни као замена за одложени Београдски сајам књига.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести